Estratègia digital

Ecommerce i web

Fem que el teu negoci vengui a Internet.

Des del 2012, a Drup desenvolupem comerços electrònics a partir d’estratègies digitals eficients pels nostres clients.

L’ecommerce 

Un ecommerce augmenta les teves oportunitats de negoci, t’ajuda a mostrar el catàleg en línia i facilita la possibilitat de la compra online amb sistemes de pagament segur i des de qualsevol lloc, moment i país del món.

7 de cada 10 usuaris fan ús d’Internet per a la compra de productes o la contractació de serveis en línia.

Avantatges de vendre per internet

La teva botiga online ràpida i senzilla

Dissenyem i desenvolupem botigues online orientades a resultats, per vendre i gestionar eficientment la teva botiga online, a través de diferents plataformes, com Woocommerce.
Es tracta d’un programari de comerç online molt potent i funcional, de codi obert, que ofereix grans avantatges de personalització, millora de funcions i adequació a les necessitats de l’empresa. A més, permet diferents passarel·les de pagament per facilitar el procés de compra del teu client i no perdre cap venda potencial.

+ que productes i serveis

Amb WooCommerce pots vendre tant productes físics com digitals de qualsevol forma o mida, oferir variacions de productes, configuracions múltiples i descàrregues instantànies als compradors, i pots fins i tot vendre productes afiliats de mercats online. Amb les extensions de pagament pots oferir reserves, afiliacions i subscripcions periòdiques.

Versatilitat i usabilitat

La gran capacitat de personalització que ofereix la plataforma permet dissenys web intuïtius i estratègicament pensats, d’acord amb els objectius de la teva marca.
WooCommerce es va crear pensant en els desenvolupadors. Amb el seu potent i robust framework podràs fer créixer la teva botiga dels clients fins on vulguis, des d’allò més bàsic a quelcom més professional.

Panell d’estadístiques

WooCommerce inclou un apartat d’informes complerts de l’activitat de la teva botiga online. Des del propi panell d’administració, tindràs accés a dades sobre comandes, clients, disponibilitat d’stock, etc. Podràs filtrar tots aquests informes per períodes de temps, per productes, per categories de producte i, fins i tot, per volum de vendes.

Get Started

Fem la teva estratègia digital, avui!

Vols emprendre un nou projecte de negoci, reestructurar-lo en l’àmbit digital o impulsar-ne un per tal d'optimitzar i maximitzar-ne els resultats?