Posicionament SEO

Presència avançada a Internet

Are you ready to take your brand to the next level? Our creative agency is here to help. Let us bring your vision to life with our innovative ideas and exceptional results.

Maximitza la teva Visibilitat Online amb el nostre Servei SEO

El nostre servei de posicionament SEO t’ajuda a destacar en els motors de cerca de Google i a millorar la teva visibilitat. Fem servir estratègies avançades i personalitzades, optimitzem el teu lloc web perquè aparegui en els primers resultats del buscador de Google. Des de l’anàlisis de paraules clau fins a l’optimització tècnica i la creació de contingut de qualitat, treballem per augmentar el trànsit qualificat cap al teu lloc web i convertir visitants en clients. Maximitza la teva presència a internet i aconsegueix els teus objectius comercials amb el nostre servei de posicionament SEO.

Posicionament bàsic

La solució haurà de posicionar la informació bàsica del negoci, contacte i perfil de la teva empresa als principals sites, xarxes de negoci o directoris d’empreses i professionals.

Anàlisi de paraules clau

Gestió, cerca i anàlisi de paraules clau per tal de desenvolupar estratègies útils perquè els cercadors classifiquin el contingut i ajudin els usuaris a trobar resultats rellevants per a les seves consultes.

Anàlisi de la competència

La solució inclou una anàlisi mensual de la competència per informar-te de la teva situació davant d’altres competidors.

SEO On-Page

La solució ha d’oferir un servei mínim de dues pàgines o apartats SEO On-Page, optimitzant l’estructura i el contingut intern per millorar la posició natural de la teva pime a cercadors, així com la indexació i jerarquització del contingut.

SEO Off-Page

La solució haurà de proveir aquest servei, que comportarà lexecució accions fora de lentorn del lloc web per millorar el teu posicionament orgànic.

Informes mensuals de seguiment

Informes mensuals de seguiment: la solució inclou un report mensual dels resultats de les accions executades per generar consciència de l’evolució i la repercussió de les mateixes en la presència a internet del teu negoci.

About

Descobreix el poder de l’estretègia

Som un equip de creatius i tècnics especialitzats dedicats a ajudar empreses com la teva a alliberar tot el seu potencial amb solucions innovadores.