Ordinador gratis amb el Kit Digitl

Avui us porto una notícia molt interessant per a autònoms i microempreses. Red.es ha anunciat una gran oportunitat: ara podreu destinar 1.000€ més a la compra de dispositius electrònics, passant de 2.000 a 3.000€ en el vostre bono!

Aquesta ajuda per a autònoms i microempreses té com a objectiu facilitar-vos l’accés a ordinadors portàtils o de sobretaula i a les eines digitals necessàries per a la digitalització del vostre negoci. Tot i que encara estem a l’espera de la confirmació definitiva, s’espera que aquesta novetat s’inclogui a mitjans d’any dins l’oferta de solucions digitals.

La incorporació de la compra d’ordinadors com a nova solució digital vol proporcionar-vos les eines tecnològiques essencials per millorar el nivell de digitalització i modernització de la vostra empresa.

Amb aquesta novetat, el Programa Kit Digital amplia els seus horitzons per beneficiar especialment el Segment III, que inclou els autònoms i microempreses amb fins a 3 empleats. No deixeu passar aquesta oportunitat per millorar el vostre negoci!

Com sol·licitar la nova ajuda?

L’augment de l’ajuda té caràcter retroactiu: podran sol·licitar-la aquelles empreses beneficiàries del Segment III (autònoms i fins a 2 empleats) que ja l’haguessin demanat amb anterioritat i fins i tot si ja han consumit el seu bono.

La sol·licitud de l’ajuda amb la nova quantia podrà realitzar-se després de l’obertura del formulari de sol·licitud al juny de 2024.

A partir de llavors, les empreses del Segment III podran sol·licitar l’ajuda de 3.000€. Si ja heu estat beneficiari/ària, i voleu sol·licitar l’ampliació de 1.000€, el procés serà molt senzill: entrar en l’expedient, seleccionar el botó habilitat per això i signar la conformitat. En aquest cas, la concessió és automàtica.

Encara no se sap si serà obligatori gastar els altres 2.000€ en alguna de les altres solucions de digitalització disponibles per poder accedir a l’ordinador.

Espero que aquesta informació us sigui molt útil. Fins aviat!